Kinderen geven creatieve invulling aan leeg winkelpand

Sprookjesboom

Erg gaaf om in samenwerking met een vastgoedbedrijf en een basisschool een wedstrijd voor de invulling van een winkelcentrum te creëren: http://bit.ly/170oStI

Kinderen geven creatieve invulling aan leeg winkelpand

SPIJKENISSE – De leerlingen van basisschool Marimba uit Spijkenisse hebben, in groepjes van vier, meegedaan aan een wedstrijd om een sprookjeskijkdoos te maken. De tien mooiste dozen zullen aan een sprookjesboom te bewonderen zijn in een bestickerd leeg winkelpand. Op donderdag 11 juli om 13:30 uur zullen de kinderen zelf feestelijk hun eigen sprookjesboom onthullen bij de entree van De Kopspijker. De kijkgaten van de kijkdozen zijn te herkennen aan de bloemen van de boom.

Opdrachtgever Corio wil de kinderen van basisschool Marimba de gelegenheid bieden om in het centrum van Spijkenisse deel te nemen aan het creëren van een creatieve invulling van een leegstaand winkelpand. “De grootte van een leegstaand pand willen we minimaliseren en hier hebben we een uniek concept voor bedacht: de kijkdoos. Een leegstaand winkelpand wordt bestickerd met daarop een afbeelding van een sprookjesboom waarin tien kijkgaten worden gemaakt waar mensen doorheen kunnen kijken. Zodra ze door deze kijkgaten kijken, zullen ze in een kijkdoos kijken. Elke kijkdoos representeert een sprookje.”

Basisschool Marimba heeft totaal tien klassen die meedoen in de kijkdooswedstrijd. Elke klas krijgt één winnaar met de mooiste kijkdoos. Deze kijkdoos zal worden tentoongesteld in de sprookjesboom. De kinderen die hebben gewonnen zullen namens Corio een passend cadeau krijgen als beloning voor hun inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: