Gij zult bloggen..

Maandag 10 februari, de datum waarop de eerste bijeenkomst van de minor gepland stond. Het was even zoeken naar de precieze locatie van de openingsbijeenkomst, maar deze werd al snel gevonden. “Deur door, links, rechts, stukje rechtdoor en dan vervolgens op de tweede verdieping in het blauwe gedeelte.” Daar, in A2.08, stonden Bernolf en Stefan al vol smart te wachten. Na een korte presentatie en een warm welkom was het de beurt aan ons, de studenten, om onszelf te presenteren m.b.v. de gemaakte Bitstrips.

Voor vandaag waren er diverse opdrachten gemaakt waarvan er een het aanmaken en schrijven van een blog was. Op dit blog ga ik de komende periode (10 weken) berichten schrijven over het gebruik van ICT en diverse tools, onderbouwd met diverse theorieën, binnen het onderwijs. Ik probeer je met dit blog een beeld te geven van de inhoud van de minor, maar je ook mee te nemen langs de nog voor mij deels onbekende weg om ICT te integreren binnen het onderwijs, voornamelijk in de onderbouw.

#minorklm

class_picture

Advertenties

3 Reacties

  1. Hee Friso, minor KLM wat gaaf! Ik heb er veel van geleerd en gebruik alles nog steeds dagelijks!

  2. Hee Friso,
    Ik ben wel benieuwd naar je bevindingen gedurende deze minor en zal je blog ook op de voet volgen.. 🙂

  3. We gaan er 10 gave en leerzame weken van maken. De start was iig tof vandaag! Ben erg benieuwd naar je ontwikkeling en blogs de komende weken. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: